Rapportera problem med kort

Vi vill gärna att du hjälper oss att förbättra Field Trip-appen genom att rapportera eventuella problem. På så vis kan vi se till att korten är användbara och uppdaterade.

Tryck på skiftnyckelikonen längst ned på ett kort för att rapportera ett problem och välj sedan lämpligt problemområde.

Vi uppskattar all feedback som vi får via Field Trip-appen. Vi kan tyvärr inte svara på alla rapporter men du kan lita på att vi läser och utvärderar dina synpunkter.