Problem med att hämta Field Trip

Det kan finnas två orsaker till att du inte kan hämta Field Trip till din enhet:

1. Field Trip är ännu inte tillgängligt i ditt land

Field Trip är för närvarande endast tillgängligt för hämtning i USA och Storbritannien. Vi arbetar hårt för att utöka med mer information runt om i världen och göra Field Trip tillgängligt i fler länder.

2. Din enhet saknar stöd för Field Trip

Field Trip är tillgängligt för följande mobilplattformar:

Övriga enhetskrav:

• Wi-Fi aktiverat
    • GPS aktiverat
    • Pekskärm
    • Bluetooth (krävs för vissa text-till-tal-alternativ)

Hittar du inte Field Trip?

Tänk på att appar som inte är tillgängliga för din enhet (antingen på grund av att de saknar stöd för själva enheten eller för att de inte är tillgängliga i ditt land) kommer att döljas när du söker eller bläddrar i Google Play Butik på din enhet. Om du befinner dig utanför USA eller om enheten inte uppfyller de krav som anges ovan, kommer du inte att hitta Field Trip i Google Play Butik.

Om du söker efter Field Trip på Google Play i en webbläsare (play.google.com) visas följande felmeddelande om appen ännu inte är tillgänglig i ditt land, eller om enheten inte stöds:

Fel vid hämtning

Om du får felet att en hämtning misslyckades eller om din hämtning av Field Trip fastnat vid hämtningsstarten kan du behöva utföra en grundläggande felsökning för att lösa ditt hämtningsproblem.