Inloggning till Google-konto

Du måste ha ett Google-konto för att använda Field Trip. Om du inte har det är det enkelt att registrera sig.

När du loggar in med ett Google-konto kan vi komma ihåg dina Field Trip-inställningar och skräddarsy din upplevelse efter dina intressen och önskemål.

Android

När du öppnar Field Trip för första gången visas följande inloggningsskärm. Där listas de Google-konton som är kopplade till din enhet och du får välja vilket du vill använda.

iOS

När du öppnar Field Trip för första gången visas följande inloggningsskärm. Du kommer bara att bli ombedd att skriva in dina uppgifter en gång och Field Trip kommer därefter ihåg dina inställningar.