Behörigheter

Field Trip måste ha åtkomst till din plats för att kunna visa dig kort med intressant information om din omgivning. När du hämtar Field Trip blir du ombedd att godkänna appens behörigheter. Behörigheterna krävs för att appen ska fungera som den ska, och för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Android

Läs mer om behörigheterna som krävs för Field Trip på Android-enheter. (Klicka på fliken Behörigheter)

iOS

När du öppnar appen för första gången visas följande skärmar där Field Trip ber att få åtkomst till din plats.