Introduktion till Field Trip

Field Trip är din guide till alla coola, dolda och unika saker i din närhet. Appen körs i bakgrunden på din mobil och när du kommer i närheten av något intressant visas ett kort med information om platsen. Du behöver inte ens trycka på en knapp. Om du har ett headset anslutet eller om Bluetooth är aktiverat kan Field Trip, utan uppmaning, läsa upp allt för dig.

Field Trip är tillgängligt för följande mobilplattformar:

I Field Trip finns något för alla.

• Arcadias experter på lokalhistoria på mikronivå berättar om de mest oväntade ställen.
  • Trendsättande utgivare som Thrillist, Food Network, Zagat och Eater pekar ut de bästa matställena och krogarna.
  • Experterna på Sunset, Cool Hunting, WeHeart, Inhabitat och Remodelista guidar dig till de senaste unika butikerna och produkterna.
  • Atlas Obscura och Daily Secret hjälper dig att hitta de undangömda smultronställena, var du än är.
  • Songkick och Flavorpill tipsar dig om den lokala musiken.

Höjdpunkter i Field Trip

• Upptäck tusentals intressanta platser och upplevelser i kategorier som arkitektur, historiska platser och evenemang, livsstil, erbjudanden, mat, dryck och nöje, filmplatser, utomhuskonst och obskyra sevärdheter i din närhet.
  • Välj mellan tre olika inställningar för förekomst av meddelanden i Field Trip. Visa platser i närheten som är värda ett besök på en karta genom att trycka på kort i kartvyn. Då visas intressanta platser i närheten.
  • Ta en Field Trip-tur medan du kör. Field Trip kan känna av när du kör bil och automatiskt "berätta" om intressanta platser och upplevelser i din närhet.
  • Bevara en speciell plats i minnet genom att dela dina upptäckter via e-post och sociala nätverk som Google+, Twitter och Facebook.
  • Har du glömt var det där härliga stället du upptäckte nyligen låg någonstans? Under Senaste finns korten du upptäckt i Field Trip.
I nuläget är Field Trip optimerad för mobiler, inte surfplattor.