Rapportér problemer med kort

Hjelp oss å gjøre Field Trip-opplevelsen bedre ved å bruke Rapportér et problem-funksjonen for å sikre at kortene er nyttige og oppdaterte.

Trykk på skiftenøkkelikonet nederst på kort for å rapportere et problem, og velg deretter det riktige problemet.

Vi setter pris på alle tilbakemeldingene vi får via Field Trip-appen. Vi kan ikke svare på alle henvendelsene vi mottar, men vi leser og evaluerer alle tilbakemeldingene.