Problemer med å laste ned Field Trip

Det er to grunner til at du kanskje ikke kan laste ned Field Trip på enheten:

1. Field Trip er foreløpig ikke tilgjengelig i landet ditt

Field Trip er foreløpig bare tilgjengelig for nedlasting i USA og Storbritannia. Vi står på for å få laget flere saker rundt om i verden og for å gjøre Field Trip tilgjengelig i flere land.

2. Field Trip støttes ikke for enheten din

Field Trip er tilgjengelig på følgende mobilplattformer:

Andre enhetskrav:

• Wi-Fi-aktivert
    • GPS-aktivert
    • Berøringsskjerm
    • Bluetooth (kreves for noen tekst til tale-alternativer)

Finner du ikke Field Trip for nedlasting?

Husk at apper som ikke er tilgjengelige for enheten din (enten fordi selve enheten ikke støttes, eller fordi appen ikke er tilgjengelig i landet ditt) er skjult når du søker i eller ser gjennom Google Play Butikk-appen på enheten din. Hvis du er utenfor USA eller enheten ikke oppfyller kravene ovenfor, ser du ikke Field Trip-appen i Google Play Butikk-appen.

Hvis du ser etter Field Trip på Google Play i nettleseren din (play.google.com), vises følgende feilmelding hvis appen ennå ikke er tilgjengelig i landet ditt, eller hvis enheten ikke støttes:

Feil under nedlasting

Hvis du får en Nedlastingen mislyktes-feil, eller hvis nedlastingen av Field Trip stopper opp ved Starter nedlastingen, må du kanskje fullføre noen grunnleggende feilsøkingstrinn for å løse nedlastingsproblemet.