Pålogging til Google-konto

Du trenger en Google-konto for å bruke Field Trip. Hvis du ikke har Google-konto, kan du enkelt registrere deg.

Hvis du logger deg på med en Google-konto, kan vi huske Field Trip-innstillingene og skreddersy opplevelsen etter interessene og preferansene dine.

Android

Når du åpner Field Trip for første gang, får du se følgende påloggingsskjerm. Field Trip lister opp Google-kontoene som er forbundet med enheten og ber deg om å velge den du ønsker å bruke.

iOS

Når du åpner Field Trip for første gang, får du se følgende påloggingsskjerm. Du blir bare bedt om å oppgi informasjonen din én gang, og Field Trip husker innstillingene dine deretter.