Tillatelser

Field Trip trenger tilgang til posisjonsinformasjonen din for å vise deg kort med interessante ting i nærheten. Når du laster ned Field Trip, bes du om å godta appens tillatelser. Vi ber bare om tillatelser som er nødvendig for at appen kan fungere som forventet, og for å gi deg de beste sakene og opplevelsene.

Android

Finn ut mer om tillatelsene Field Trip ber om på Android-enheter. (Klikk på Tillatelser-fanen)

iOS

Når du først åpner appen, ser du følgende skjermer der Field Trip ber om å få tilgang til posisjonen din.