Introduksjon Til Field Trip

Field Trip er din guide til de kule, skjulte og unike tingene i verden rundt deg. Appen kjører i bakgrunnen på telefonen, og når du er i nærheten av noe interessant, viser Field Trip et kort med informasjon om stedet – du behøver verken trykke eller sveipe. Hvis du bruker hodetelefoner eller Bluetooth, kan Field Trip lese alt høyt for deg uten at du ber om det.

Field Trip er tilgjengelig på følgende mobilplattformer:

Field Trip har noe for enhver.

• Ekspertene fra Arcadia avdekker lokalhistorie på steder du aldri forventet.
  • Trendsettende publikasjoner som Thrillist, Food Network, Zagat og Eater peker ut de beste stedene å spise og drikke.
  • Eksperter fra Sunset, Cool Hunting, WeHeart, Inhabitat og Remodelista leder deg til de nyeste unike butikkene og produktene.
  • Atlas Obscura og Daily Secret hjelper deg med å finne skjulte perler uansett hvor du er.
  • Songkick og Flavorpill viser deg hvor du kan høre lokal musikk.

Høydepunkter i Field Trip

• Oppdag tusenvis av interessante steder og opplevelser i følgende kategorier: arkitektur, historiske steder og arrangementer, livsstil, salg og tilbud, mat og drikke, fornøyelser, steder fra kjente filmer, utendørskunst og andre skjulte steder rundt deg.
  • Velg mellom tre forskjellige moduser for å angi hyppigheten av Field Trip-varsler. Se steder i nærheten det er verdt å besøke på et kart ved å trykke på kort i kartvisningen og få informasjon om severdigheter rundt deg.
  • Gjør bilturen til en opplevelsesreise. Field Trip registrerer når du kjører og snakker automatisk om interessante steder og begivenheter rundt deg.
  • Ta vare på et minne om et spesielt sted ved å dele en forunderlig oppdagelsesferd via e-post og sosiale nettverk som Google+, Twitter og Facebook.
  • Lurer du på hvor det var du oppdaget den siste perlen? Finn kortene du har oppdaget i Nylig -delen.
Foreløpig er Field Trip optimalisert for mobiltelefoner – ikke nettbrett.