Problemen met kaarten melden

U kunt ons helpen uw Field Trip-ervaring te optimaliseren door gebruik te maken van de functie voor het melden van problemen, om ervoor te zorgen dat de kaarten nuttig en actueel zijn.

Raak het gereedschappictogram onder aan een kaart aan om een probleem te melden en selecteer het juiste probleem.

We waarden alle feedback die we via de Field Trip-app ontvangen. We kunnen niet reageren op elke melding die we ontvangen, maar u kunt van ons aannemen dat we uw meldingen ontvangen en beoordelen.