Problemen met het downloaden van Field Trip

Er zijn twee mogelijke redenen waarom u Field Trip niet naar uw apparaat kunt downloaden:

1. Field Trip is nog niet beschikbaar in uw land.

Field Trip kan momenteel alleen worden gedownload in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. We doen ons uiterste best om verhalen van over de hele wereld weer te geven en Field Trip ook in andere landen beschikbaar te maken.

2. Field Trip wordt niet ondersteund door uw apparaat.

Field Trip is beschikbaar op de volgende mobiele platforms:

Andere apparaatvereisten:

• Wifi ingeschakeld
    • GPS ingeschakeld
    • Aanraakscherm
    • Bluetooth (vereist voor bepaalde tekst-naar-spraakopties)

Kunt u geen download voor Field Trip vinden?

Houd er rekening mee dat de apps die niet beschikbaar zijn voor uw apparaat (omdat het apparaat niet wordt ondersteund of omdat de app niet beschikbaar is in uw land), niet worden weergegeven wanneer u in de Google Play Store-app op uw apparaat zoekt of bladert. Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt of uw apparaat niet aan bovenstaande vereisten voldoet, wordt de Field Trip-app niet weergegeven in de Google Play Store-app.

Als u Google Play opent in uw browser (play.google.com) en naar Field Trip zoekt, wordt het volgende foutbericht weergeven als de app nog niet beschikbaar is voor uw land of als uw apparaat niet wordt ondersteund:

Fouten tijdens het downloaden

Als het foutbericht Downloaden mislukt wordt weergegeven of als het downloaden van Field Trip blijft steken bij Download starten, moet u mogelijk enkele algemene stappen voor het oplossen van problemen uitvoeren om het downloadprobleem op te lossen.