Locatieservices op iOS

Field Trip wordt uitgevoerd op de achtergrond en controleert regelmatig uw locatie om u tijdens uw omzwervingen over de wereld interessante dingen in de buurt te tonen. U kunt zien dat Locatieservices is ingeschakeld wanneer er een pijl in de meldingenbalk boven aan uw apparaat wordt weergegeven.

Als u uw locatie niet met Field Trip wilt delen, selecteert u voor de meldingsfrequentie de optie Uit. U kunt de meldingsfrequentie instellen door het hoedpictogram boven aan de app aan te raken.