Inloggen met Google-account

U heeft een Google-account nodig om Field Trip te kunnen gebruiken. Als u nog geen account heeft, kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Als u inlogt met een Google-account, kunnen wij uw Field Trip-instellingen onthouden en uw een ervaring bieden die is afgestemd op uw interesses en voorkeuren.

Android

Wanneer u Field Trip voor de eerste keer opent, wordt het volgende inlogscherm weergegeven. Field Trip geeft de Google-accounts weer die aan uw apparaat zijn gekoppeld en vraagt u het account te selecteren dat u wilt gebruiken.

iOS

Wanneer u Field Trip voor de eerste keer opent, wordt het volgende inlogscherm weergegeven. U wordt eenmalig gevraagd uw gegevens op te geven. Field Trip onthoudt vervolgens uw instellingen.