Toestemmingen

Field Trip heeft toegang nodig tot uw locatiegegevens om u kaarten te kunnen tonen van interessante dingen bij u in de buurt. Wanneer u Field Trip downloadt, wordt u gevraagd om de machtigingen van de app te accepteren. We vragen alleen naar de machtigingen die nodig zijn om de app naar verwachting te laten functioneren en om u de best mogelijke verhalen en ervaring te bieden.

Android

Meer informatie over de machtigingen die Field Trip nodigt heeft voor Android-apparaten. (Klik op het tabblad Machtigingen.)

iOS

Wanneer u de app voor de eerste keer opent, worden de volgende schermen weergegeven waarin Field Trip om toegang tot uw locatie vraagt.