Tekst-naar-spraak aanpassen

Field Trip kan u via de luidspreker van uw apparaat, een headset en zelfs het Bluetooth-audiosysteem van uw auto attenderen op interessante dingen bij uw in de buurt.

U kunt in het menu Instellingen eenvoudig aanpassen wat en wanneer Field Trip iets voorleest. Voor meer informatie selecteert u hieronder het besturingssysteem van uw apparaat:

Android

•   Raak in de rechterbovenhoek het pictogram Instellingen aan.
  • Selecteer Meteen melden.
  • Schuif omlaag naar het gedeelte Tekst-naar-spraak.

Pas de instellingen naar wens aan:

InstellingOpties
Wat voorlezen?
Niets voorlezen
Alleen titel voorlezen
Titel en beschrijving voorlezen
Wanneer voorlezen?
Altijd voorlezen
Er is een bedrade headset aangesloten
Verbinding met Bluetooth-headset of -audiosysteem van auto
In een dockingstation
Rijden gedetecteerd

Zorg ervoor dat u de optie Spraak via Bluetooth selecteert als u een van de bovenstaande Bluetooth-opties selecteert.

iOS

Raak in de rechterbovenhoek het pictogram
Instellingen
      aan. Het volgende menu verschijnt.

Pas de instellingen naar wens aan:
InstellingOpties
Wat voorlezen?
Niets voorlezen
Alleen titel voorlezen
Titel en beschrijving voorlezen
Wanneer voorlezen?
Altijd voorlezen
Bedrade headset is aangesloten
Verbinding met Bluetooth-headset of -audio
Apparaat is gedockt
Uitschakelen tijdens rijden

Zorg ervoor dat u de optie Bluetooth gebruiken inschakelt als u een van bovenstaande Bluetooth-opties kiest.