Field Tripin latausongelmat

Jos et voi ladata Field Tripiä, mahdollisia syitä on luultavasti kaksi:

1. Field Trip ei ole vielä saatavilla maassasi

Field Trip on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Pyrimme kuitenkin luomaan tarinoita maailmanlaajuisesti ja tarjoamaan Field Tripin laajemmalle yleisölle.

2. Field Trip ei tue laitettasi

Field Trip on saatavilla seuraaville mobiilikäyttöjärjestelmille:

Muut laitevaatimukset:

• Wifi
    • GPS
    • Kosketusnäyttö
    • Bluetooth (edellytys joillekin puheesta tekstiksi -ominaisuuksille)

Etkö löydä Field Tripiä?

Muista, että Google Play -kauppasovellus piilottaa sovellukset, joita et voi ladata (johtuen joko laitetuen puutteesta tai maakohtaisesta saatavuudesta). Jos asut Yhdysvaltain ulkopuolella tai laitteesi ei täytä annettuja vaatimuksia, Field Trip -sovellusta ei näytetä Google Play -kauppasovelluksessa.

Kun etsit Field Tripiä Google Playn selainversiossa (play.google.com), sinulle näytetään seuraava virheviesti, jos sovellus ei ole vielä saatavilla maassasi tai laitettasi ei tueta:

Latausvirheet

Jos sinulle näytetään latauksen epäonnistumisesta kertova virheviesti tai lataus pysähtyy Aloitetaan lataus -kohdassa, kokeile selvittää latausongelma normaalin vianetsinnän avulla.