Google-tiliin kirjautuminen

Tarvitset Google-tilin Field Tripin käyttämiseen. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sellaisen helposti.

Google-tiliin kirjautuminen mahdollistaa Field Trip -asetustesi tallentamisen ja käyttökokemuksesi räätälöimisen kiinnostustesi mukaan.

Android

Kun avaat Field Tripin ensimmäisen kerran, sinulle näytetään seuraava kirjautumisruutu. Field Trip listaa laitteesi Google-tilit ja pyytää sinua valitsemaan jonkin niistä.

iOS

Kun avaat Field Tripin ensimmäisen kerran, sinulle näytetään seuraava kirjautumisruutu. Sinun tarvitsee antaa tietosi vain kerran, Field Trip muistaa asetuksesi.