Käyttöluvat

Field Trip tarvitsee sijaintitietojesi käyttöluvan, jotta voi näyttää sinulle lähialueesi kiinnostavien kohteiden kortteja. Kun lataat Field Tripin, sinua pyydetään hyväksymään sovelluksen käyttöluvat. Pyydämme vain käyttölupia, jotka tarvitaan sovelluksen normaaliin toimintaan ja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseen.

Android

Lue lisätietoja Field Tripin Android-laitteilla pyytämistä käyttöluvista. Klikkaa Käyttöluvat-välilehteä.

iOS

Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, sinulle näytetään seuraavat ruudut, joilla Field Trip pyytää sijaintisi käyttölupaa.