Rapportér problem med kort

Hjælp os med at forbedre Field Trip-oplevelsen ved at bruge funktionen Rapportér et problem. På den måde kan vi sikre, at alle kort er brugbare og opdaterede.

Tryk på skruenøgleikonet nederst på kortet for at rapportere et problem, og vælg derefter det relevante problem.

Vi værdsætter al den feedback, vi modtager via Field Trip-appen. Vi kan ikke svare på alle de rapporter, vi modtager, men du kan være helt sikker på, at vi modtager og evaluerer din rapport.