Problemer med at downloade Field Trip

Hvis du ikke kan downloade Field Trip til din enhed, kan det skyldes to ting:

1. Field Trip er endnu ikke tilgængelig i dit land

Field Trip er i øjeblikket kun tilgængelig for download i USA og Storbritannien. Vi arbejder hårdt på at udbygge historier fra hele verden og gøre Field Trip mere bredt tilgængelig.

2. Field Trip er ikke kompatibel med din enhed

Field Trip er tilgængelig på følgende mobilplatforme:

Andre krav til enheden:

• Wi-Fi er aktiveret
    • GPS er aktiveret
    • Berøringsskærm
    • Bluetooth (påkrævet for nogle valgmuligheder for tekst-til-tale)

Kan du ikke finde det sted, hvor du kan downloade Field Trip?

Husk, at apps, der ikke er tilgængelige på din enhed (enten fordi enheden ikke understøttes, eller fordi appen ikke er tilgængelig i dit land), ikke vises i søgninger i appen Google Play Butik på din enhed. Hvis du befinder dig uden for USA eller din enhed ikke lever op til kravene ovenfor, vises Field Trip-appen ikke i appen Google Play Butik.

Hvis Field Trip-appen ikke er tilgængelig i din land, eller hvis den ikke er kompatibel med din enhed, får du vist følgende fejlmeddelelse, når du søger efter Field Trip i Google Play i din browser (play.google.com).

Fejl under download

Hvis fejlmeddelelsen Download ikke gennemført vises, eller hvis din download af Field Trip går i stå ved Starter download, kan det være nødvendigt at gennemføre nogle enkle fejlfindningstrin for at løse problemet med download.