Login for Google-konti

Du skal have en Google-konto, før du kan kunne bruge Field Trip. Hvis du ikke har en, kan du nemt oprette en.

Når du logger ind med en Google-konto, kan vi huske dine Field Trip-indstillinger og tilpasse oplevelsen ud fra dine interesser og præferencer.

Android

Når du åbner Field Trip for første gang, vises følgende loginskærm. Field Trip viser en liste over de Google-konti, der er tilknyttet din enhed, og beder dig om at vælge den, du vil bruge.

iOS

Når du åbner Field Trip for første gang, vises følgende loginskæm. Du vil kun blive bedt om at indtaste dine oplysninger én gang. Derefter husker Field Trip dine indstillinger.