Placeringstjenester på iOS

Field Trip kører i baggrunden og kontrollerer din placering regelmæssigt for at kunne vise dig interessante ting i nærheden, mens du bevæger dig rundt omkring i verden. Du kan se, at placeringstjenester er aktiveret, hvis der vises en pil på underretningsbjælken øverst på din enhed.

Hvis du foretrækker ikke at dele din placering med Field Trip, kan du ændre frekvensen for underretninger til Fra. Du kan angive frekvensen for underretninger ved at trykke på hatteikonet øverst i appen.