Tilladelser

Field Trip skal have adgang til oplysninger om din placering for at kunne vise dig kort med interessante ting i nærheden. Du bliver bedt om at acceptere appens tilladelser, når du downloader Field Trip. Vi anmoder kun om tilladelser, der er nødvendige for, at appen kan fungere som forventet og give dig de bedst mulige historier og den bedst mulige oplevelse.

Android

Få flere oplysninger om de tilladelser, Field Trip anmoder om på Android-enheder. (Klik på fanen Tilladelser)

iOS

Når du åbner appen for første gang, vises de følgende skærmbilleder, hvor Field Trip beder om adgang til din placering.