Com s'informa d'un problema amb una targeta

Ajudeu-nos a millorar l'experiència de Field Trip mitjançant la funció per informar d'un problema. D'aquesta manera, podem garantir que les targetes siguin útils i estiguin actualitzades.

Toqueu la icona de la clau anglesa situada a la part inferior d'una targeta per informar d'un problema i, a continuació, seleccioneu el problema en qüestió.

Apreciem tots els comentaris que rebem mitjançant l'aplicació Field Trip. No podem respondre a tots els informes que rebem, però tingueu per segur que rebem i avaluem el que ens envieu.