Com es comparteix el contingut

Si Field Trip us mostra una història que voleu compartir, podeu enviar una notificació als vostres amics directament des de l'aplicació fàcilment:

1. Toqueu la icona de compartició.
    iOS:

Android:
  2. Trieu la vostra plataforma de compartició preferida i compartiu el contingut (els usuaris d'iOS poden seleccionar Altres per visualitzar més opcions).
Nota: No cal que les persones amb qui compartiu les vostres targetes preferides tinguin instal·lada l'aplicació Field Trip per visualitzar el contingut que els envieu.