Problemes en baixar Field Trip

Hi ha dues raons per les quals pot ser que no pugueu baixar Field Trip al vostre dispositiu:

1. Field Trip encara no està disponible al vostre país.

Actualment, Field Trip només està disponible per baixar-la als Estats Units i al Regne Unit. Ens esforcem per crear històries arreu del món i per fer que Field Trip estigui disponible en més llocs.

2. El vostre dispositiu no admet Field Trip.

Field Trip està disponible a les plataformes mòbils següents:

Altres requisits del dispositiu:

• Wi-Fi activada,
    • GPS activat,
    • pantalla tàctil,
    • Bluetooth (necessari per a algunes opcions de text a veu).

No trobeu Field Trip per poder baixar-la?

Tingueu en compte que les aplicacions que no estan disponibles al vostre dispositiu (ja sigui perquè no són compatibles amb el dispositiu o perquè no estan disponibles al vostre país) s'amaguen quan cerqueu o quan navegueu a l'aplicació Google Play Store des del dispositiu. Si sou fora dels Estats Units o si el dispositiu no compleix tots els requisits anteriors, no veureu l'aplicació Field Trip a Google Play Store.

Si cerqueu Field Trip a Google Play al navegador (play.google.com), veureu el missatge d'error següent si l'aplicació encara no està disponible al vostre país o si el vostre dispositiu no és compatible:

Errors en baixar

Si es mostra un error de baixada incorrecta o si la baixada de Field Trip s'encalla a S'està iniciant la baixada, pot ser que hàgiu de completar alguns passos bàsics de resolució de problemes per solucionar el problema amb la baixada.