Serveis d'ubicació a iOS

Field Trip s'executa en segon pla i comprova la vostra ubicació regularment per mostrar-vos coses interessants que teniu a prop mentre us moveu pel món. Si els serveis d'ubicació estan activats, apareix una fletxa a la barra de notificacions de la part superior del dispositiu.

Si us estimeu més no compartir la vostra ubicació amb Field Trip, canvieu la freqüència de notificació a Desactivada. Per definir la freqüència de notificació, toqueu la icona del barret situada a prop de la part superior de l'aplicació.