Inici de sessió al compte de Google

Per fer servir Field Trip, us cal un compte de Google. Si no en teniu cap, podeu registrar-vos-hi fàcilment.

Iniciar la sessió amb un compte de Google ens permet recordar la vostra configuració de Field Trip i personalitzar la vostra experiència segons els vostres interessos i preferències.

Android

Quan obriu Field Trip per primera vegada, veieu la pantalla d'inici de sessió següent. Field Trip enumera els comptes de Google associats amb el vostre dispositiu i us demana que seleccioneu el que voleu fer servir.

iOS

Quan obriu Field Trip per primera vegada, veieu la pantalla d'inici de sessió següent. Només se us demana que introduïu la informació una vegada i Field Trip recorda la configuració a partir d'aquest moment.