Permisos

Field Trip necessita poder accedir a la informació de la vostra ubicació per mostrar-vos targetes de coses interessants a prop vostre. Quan baixeu Field Trip, se us demana que accepteu els permisos de l'aplicació. Només sol·licitem els permisos necessaris per fer que l'aplicació funcioni de la manera esperada i per proporcionar-vos les millors històries i la millor experiència possibles.

Android

Més informació sobre els permisos que Field Trip sol·licita en dispositius Android (Feu clic a la pestanya Permisos.)

iOS

Quan obriu l'aplicació per primera vegada, veieu les pantalles següents, on Field Trip us demana accés a la vostra ubicació.