Com es personalitza la funció de text a veu

Field Trip us pot notificar les coses interessants que teniu a prop mitjançant l'altaveu del dispositiu, mitjançant uns auriculars i fins i tot mitjançant el sistema d'àudio Bluetooth del cotxe.

Podeu personalitzar fàcilment què i quan us notifica per veu Field Trip al menú Configuració. Seleccioneu el sistema operatiu del dispositiu a sota per obtenir-ne més detalls:

Android

•   Toqueu la icona Configuració situada a l'extrem superior dret.
  • Seleccioneu Notificacions instantànies.
  • Desplaceu-vos cap avall fins a la secció Text a veu.

A continuació, trieu les opcions que més s'ajustin a les vostres necessitats:

ConfiguracióOpcions
Què ha de dir?
No diguis res
Digues només el títol
Digues el títol i la descripció
Quan ha de dir-ho?
Parla sempre
Amb auriculars amb fil connectats
Amb l'àudio del cotxe o auriculars Bluetooth connectats
En un acoblador de cotxe
En detectar conducció

Assegureu-vos de seleccionar l'opció Veu mitjançant Bluetooth si trieu alguna de les opcions de Bluetooth anteriors.

iOS

Toqueu la icona
Configuració
      situada a l'extrem superior dret. Es mostra el menú següent.

A continuació, trieu les opcions que més s'ajustin a les vostres necessitats:
ConfiguracióOpcions
Què ha de dir?
No diguis res
Digues només el títol
Digues el títol i la descripció
Quan ha de dir-ho?
Parla sempre
Amb auriculars amb fil connectats
Amb àudio o auriculars Bluetooth connectats
Amb el dispositiu acoblat
Desactivat en conduir

Assegureu-vos d'activar l'opció Utilitza Bluetooth si trieu alguna de les opcions de Bluetooth anteriors.